De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Creatief verhalen vertellen

Amsterdam, woensdag 28 februari 2018

ZID Theater organiseert in de periode maart - mei in Amsterdam het project VerhalenVanger+. Dit is een serie van 5 gratis workshops voor ouderen waarbij zij in spelvorm hun persoonlijke verhaal leren vertellen.

In een gezellige setting en onder begeleiding van docenten van ZID Theater, gaan ouderen aan de slag met het spel en het delen van levensverhalen. De verhalen worden vervolgens op een creatieve manier vormgegeven. Dat kan door vertellen, door het maken van een collage, schilderen, schrijven, theater, dans of iets heel anders. Aan het eind van de workshop worden de verhalen getoond aan genodigden, bijvoorbeeld in de vorm van een podiumpresentatie of tijdens een gezellig diner. 

Interesse?
Kom vrijblijvend naar de kennismakingsbijeenkomst op woensdag 14 maart, van 15.00 uur tot 16.30 uur aan de Roos van Dekamaweg 1 (Let op! Deze locatie is niet geschikt voor mindervaliden). Hier vertelt ZID meer over het spel en leer je elkaar kennen onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Hierna kun je je opgeven voor de vervolgworkshops. Die zijn tussen 21 maart en 2 mei van 15.00 uur tot 17.00 uur.  

Meld je aan
Meer informatie lees je op de website van ZID Theater. Aanmelden kan via e-mail academy@zidtheater.nl of telefoon 020-488 84 49 (op dinsdag, donderdag en vrijdag, vraag naar Susanne Hazen).
Deelname aan VerhalenVanger+ is gratis.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support