De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

computercursus voor beginnende computergebruikers

Amsterdam, maandag 3 december 2018

Steeds meer zaken moet je tegenwoordig via de computer regelen. Weet je weinig of niets van een computer af? Dan is de oriëntatiecursus van Buurtonline iets voor jou. Zo leer je stap voor stap werken met een computer.

De startdatum is donderdag 24 januari 2019 van 9.00 tot 11.00 uur. De lessen vinden wekelijks plaats, behalve tijdens de schoolvakanties van de basisschool. De computercursus bestaat uit 10 lessen van 2 uur. Je kunt de cursus gratis volgen.

Als je weinig of geen ervaring hebt met het gebruiken van een computer, is het lastig om dat zelf aan te leren. In deze cursus van Buurtonline leer je stap voor stap werken op de computer met de lesmethode visualsteps. Zo zet je de eerste stappen op een computer en leer je een aantal basisbegrippen.

Er zijn lesboeken aanwezig bij de cursus. De docent maakt gebruik van een beamer en laat op een groot scherm eerst zien wat je gaat leren uit het boek. Vervolgens ga je zelf op een computer de oefeningen doen uit het boek. Na de beginnerscursus kun je de cursus `Computervaardigheden deel 1` volgen. Op deze cursus leer je o.a. internet en e-mailen.

Zet de eerste stappen op een computer met de computercursus van Buurtonline. Schroom niet en meld je aan!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support