De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Buurtbuik opent locatie in Nieuw-West

Amsterdam, donderdag 1 februari 2018

BuurtBuik zet zich in voor het `redden` van voedsel, zorgt voor het samenbrengen van buurtbewoners uit verschillende bevolkingsgroepen en het tegengaan van sociaal isolement. Op zondag 11 februari is de feestelijke opening van Buurtbuik Nieuw-West in De Plint in Geuzenveld.

BuurtBuik Nieuw-West vestigt zich in De Plint in Geuzenveld, Cornelis Outshoornstraat 60. De officiële opening is op 11 februari , 14:30 – 16:30 uur door Erik Bobeldijk, lid van het dagelijks bestuur van de bestuurscommissie. Buurtbuik heeft inmiddels 6 locaties in Amsterdam.

delen tot de laatste kruimel
BuurtBuik bereidt heerlijke en gratis maaltijden van overvloedig eten van supermarkten, winkeliers en horeca. Vrijwilligers en buurtgenoten halen het eten op en koken er gezamenlijk een lekker diner van. Als het eten gereed is, is iedereen die wil welkom om aan tafel aan te schuiven. Want naast lekker eten, draait het bij BuurtBuik vooral om de gezelligheid.

kom eten
BuurtBuik is er voor iedereen. Heb je behoefte aan gezelschap, zit je deze week toevallig even krap, of wil je je buren ontmoeten? Kom de kookkunsten van onze vrijwilligers proeven en schuif gerust eens aan tijdens een maaltijd op een van onze locaties. Kom gewoon aanwaaien tegen etenstijd of meld je aan als vaste eter.

Meer informatie

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support