De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Blijf op de hoogte met Radio Signaal!

Amsterdam, dinsdag 27 november 2018

Wil je weten wat er zoal speelt op het gebied van gezondheid, welzijn en belangenbehartiging in Amsterdam en Diemen? Luister dan elke donderdag van 14.00-15.00 uur naar Radio Signaal van Cliëntenbelang Amsterdam!

Elke uitzending bestaat uit interviews, columns, nieuwsberichten en de agendarubriek.

Inhoud uitzending donderdag 29-11
Aan het begin van de uitzending besteedt presentator Jan Barnhoorn aandacht aan patiënten van MC Slotervaart, over hoe zij de plotselinge sluiting ervaren hebben en hoe zij in die laatste dagen behandeld zijn. Hij roept patiënten op om hierover op een bepaald tijdstip in de uitzending te bellen naar nummer 020 - 788 4305.

Sociaal onderzoekers Josje Dam en Dana Plat van de Ombudsman Amsterdam Metropool zijn te gast. Zij vertellen vooral over de problemen bij zorg en inkomen, de relatie burgeroverheid en gerelateerde onderwerpen.

En Hanna Velthoen van Stichting Marline Fritzius Amsterdam komt. Bij deze stichting kunnen mensen met afasie leren schilderen. Afasie ontstaat door niet aangeboren letsel in het taalcentrum van de hersenen. Wanneer mensen zich niet meer in taal kunnen uitdrukken, kan het uiten in beeld een plezierige en betekenisvolle bezigheid zijn.

In Amsterdam bevindt zich het Atelier van Stichting Marline Fritzius waar mensen wekelijks schilderen en boetseren. Ook op andere plaatsen in Nederland zijn, mede dankzij de stichting, schilderlessen voor mensen met afasie gerealiseerd.

Luister live mee!
Mis deze uitzending niet en luister mee via de livestream van Radio Signaal. Je kunt de uitzending na 29 november ook terugluisteren via de `uitzending gemist`-service van StadsFM on demand.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support