De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

bijeenkomst voor jonge mantelzorgers

Amsterdam, donderdag 8 november 2018

Het zorgen voor naasten met een ziekte of beperking wordt ook wel mantelzorg genoemd. Civic organiseert bijeenkomsten voor mantelzorgers jonger dan 24 jaar. Door contact met lotgenoten kun je leren en steun krijgen.

De bijeenkomsten vinden plaats op de laatste maandag van de maand van 17.00 tot 20.00 uur. De locatie is Participatiecentrum VONK. Je kunt de bijeenkomsten gratis bijwonen. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor mantelzorgers jonger dan 24 jaar.

Het verzorgen van een naaste kan best zwaar zijn. Het kan bijvoorbeeld ten koste gaan van je sociale contacten en vrije tijd. Ook emotioneel kan het zwaar zijn. Tijdens de bijeenkomsten van Civic kun je hierover praten met lotgenoten. Ze kunnen je met verschillende dingen helpen, zoals praktische vragen over het mantelzorger zijn vragen over bepaalde voorzieningen voor mantelzorgers, emotionele steun, het doorverwijzen naar de juiste instantie(s) en jou koppelen aan een vrijwilliger, zodat je niet overbelast wordt.

Heb je behoefte aan een luisterend oor of loop je tegen praktische problemen aan als jonge mantelzorger? Ga dan eens langs bij een van de bijeenkomsten van Civic. Meer informatie over deze bijeenkomsten vind je op de informatiepagina.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support