De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Beter leren presenteren

Amsterdam, woensdag 7 november 2018

Hoe je je presenteert is van grote invloed op hoe je boodschap wordt ontvangen. Zou jij je beter willen presenteren? Bijvoorbeeld in je werk of vrijwilligerswerk? Meld je dan aan voor de cursus Presentatievaardigheden van de Burgeracademie.

De cursus duurt 3 zaterdagen (op 10, 17 en 24 november) en is van 10.00 - 14.00 uur aan het ROC van Amsterdam, Fraijlemaborg 135. In de cursus, die in totaal 30 euro kost, leer je onder andere hoe je gebruikmaakt van verbale en non-verbale communicatie in het overbrengen van je boodschap. Ook krijg je tips waarmee je je manier van spreken kunt verbeteren en oefen je samen met de andere deelnemers voor de eindopdracht: een presentatie geven.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor vrijwilligers en professionals die in hun (vrijwilligers)werk presentaties moeten geven en iedereen die te maken heeft met spreken voor kleine/grote groepen.

Meer informatie
Wil je meedoen aan deze cursus? Meer informatie en hoe je je kunt aanmelden lees je op de website van de Burgeracademie. Wees er snel bij, want er is slechts plek voor 12 personen.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support