De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Amsterdamse werkgevers zoeken talenten

Amsterdam, woensdag 13 juni 2018

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk, een baan, werkervaring of een stageplek? Bezoek dan op dinsdag 26 juni de Talentenbeurs West in De Hallen Studio’s en ontmoet leuke werkgevers in Amsterdam.

Op deze beurs, die wordt georganiseerd door het stadsdeel Amsterdam-West, kun je van 13.00 tot 16.30 uur met werkgevers in gesprek. Ben je 50-plus, student of heb je bijvoorbeeld een beperking? Op deze beurs vind je een groot aantal Amsterdamse bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, zoals ABC Alliantie WestAmsta en Cordaan. Zij bespreken ter plekke met je of je in hun vacature past. Het is daarom bijvoorbeeld handig als je je cv meeneemt.

Zoek je werk en wil je je goed voorbereiden op deze beurs? Geef je dan op voor een van de gratis worskhops, zoals ‘My Personal Brand’ op vrijdag 15 juni en donderdag 19 juni, ‘Ontdek je capaciteiten’ op donderdag 21 juni of de workshop ‘Onweerstaanbaar schrijven dat doel treft’ op woensdag 20 juni. In de laatste workshop leer je pakkende teksten schrijven waarmee je opvalt op social media.

Aanmelden
Vergroot je kansen op werk en meld je aan via de website van de Talentenbeurs.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support