De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Project AutoMaatje zoekt vrijwilligers

Amsterdam, vrijdag 26 januari 2018

Dit jaar lanceert Burennetwerk in samenwerking met de ANWB en Stadsdeel Nieuw-West het project ANWB AutoMaatje. Buren vervoeren hun minder mobiele buurtgenoten met hun eigen auto. Heb je een auto en lijkt het je wat om zo nu en dan gezellige ritjes te maken met je buren?

Nieuw-West telt veel bewoners die niet mobiel zijn. Vaak komen deze bewoners het huis nog maar weinig uit. Project ANWB AutoMaatje wil daar verandering in brengen. Naast vervoer is er ook ruimte voor een praatje.

De nadruk ligt op het persoonlijk contact tussen buren om mensen uit de eenzaamheid te helpen en er met elkaar op uit te gaan. Niet alleen voor een bezoekje aan het ziekenhuis of fysiotherapeut, maar ook voor leuke uitjes naar bijvoorbeeld het winkelcentrum of de kapper.

AutoMaatjes gezocht
Voor de start van ANWB AutoMaatje wordt nog gezocht naar bewoners in Nieuw-West met een auto die het leuk vinden om hun minder mobiele buurtgenoten tegen een kleine onkostenvergoeding te vervoeren.

Heb je een auto en lijkt het je wat om zo nu en dan gezellige ritjes te maken met je buren? Meld je dan aan als AutoMaatje.

Vermeld je naam, adres en contactgegevens als u zich aanmeld. Neem voor vervoersvragen, aanmelden als AutoMaatje of meer informatie contact op via telefoon: 06 514 14 379 (ma-vr: 9u-16u) of e-mail: automaatje@burennetwerk.nl.

Website | Facebook

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support