De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Training werkende mantelzorgers

Amsterdam, dinsdag 24 mei 2016

Op vrijdag 27 mei geven Ernst Buning, psycholoog en ervaringsdeskundige, en Hanneke de Boer, projectmedewerker Expertisecentrum Mantelzorgondersteuning Amsterdam, de eendaagse training ‘Werk en mantelzorg combineren’. Een goede mantelzorg- en werkbalans hangt af van meerdere factoren. Van invloed is uw werksituatie, uw mantelzorgsituatie en uzelf.

In de training komen die invloeden aan bod. Aan de orde komt onder andere:
– Hoe gaat u het gesprek aan met de leidinggevende?
– Hoe krijgt en houdt u de regie?
– Hoe zorgt u voor meer energie?
– Grenzen stellen, hoe gaat u ermee om?

Locatie: Buurtboerderij Westerpark; Spaarndammerdijk 319, Amsterdam
Datum en tijd: 27 mei 2016 van 9.30 - 16.30 uur

Hoe werkt het?
Voorafgaand aan de training zal er een telefonische intake plaatsvinden, zodat de trainers inzicht hebben in de samenstelling van de groep en de punten die mogelijk extra aandacht moeten krijgen. Na de intake krijgt u huiswerk toegestuurd in de vorm van opdrachten. Tijdens de training leert u, onder andere via rollenspelen, om te gaan met bovenstaande onderwerpen. Daarnaast ontmoet u andere werkende mantelzorgers waarmee u ervaringen kunt uitwisselen en elkaar tips en feedback kunt geven. Ongeveer 6 weken na de training is er een follow-up van een halve dag.

U kunt zich aanmelden voor detraining door te bellen met Markant: 020- 886 88 00 of stuur een mail naar info@markant.org onder vermelding van ‘workshop werkende mantelzorgers’. Meldt u snel aan, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support