De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Training mantelzorgcoach

Amsterdam, dinsdag 12 januari 2016

Daarom start welzijnsorganisatie Dynamo 11 februari 2016 de gratis opleiding tot mantelzorgcoach in Amsterdam Oost. Een opstap voor een ieder met ambities om een persoonlijk coach te worden.

Een mantelzorger zorgt voor dierbaren, vrienden en buren. Dat dit soms veel en zwaar is, zal niemand verbazen. Een mantelzorger heeft af en toe dan ook een steuntje in de rug of een persoonlijke coach nodig.

Dynamo is op zoek naar mensen die mantelzorgers willen ondersteunen door middel van coaching, praktisch advies en een luisterend oor.

De training mantelzorgcoach is bedoeld voor mensen die een groot hart hebben voor medemensen in de buurt, een coachende houding hebben, zelfstandig willen werken, affiniteit hebben met mantelzorg en behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling.

Dynamo biedt een gratis basisopleiding van zes ochtenden. Daarnaast biedt het ondersteuning en verdieping. De introductieavond voor de opleiding is 4 februari 17.30 – 19.00 uur (inclusief maaltijd) in Post Oost, Wijttenbachstraat 36 hs.
Interesse?

Interesse of meer info?
Bel of mail Martijn Nije 06 44 13 98 52 MNije@dynamo-amsterdam.nl (Amsterdam Oud Oost – Watergraafsmeer)
of Pieter Zanen 06 26 89 78 82 PZanen@dynamo-amsterdam.nl (Amsterdam IJburg).

Kijk op de website voor meer informatie.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support