De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Niet zomaar een voorstelling

Amsterdam, vrijdag 25 november 2016

Bij No Limit zijn verschillende groepjes jongeren aan het dansen, rappen en theaterspelen. Ze zijn aan het repeteren voor de voorstelling `De hoed van de koning` die ze opvoeren op vrijdag 9 en zaterdag 10 december.   

Deze jongerenvoorstelling is niet zomaar een voorstelling. De acteurs zijn jongeren met en zonder een licht verstandelijke beperking. De groep is eerlijk, recht voor zijn raap en onwijs creatief.Het resultaat is een persoonlijke voorstelling over de reis van genegeerd worden naar geaccepteerd worden met als boodschap: `Uitsluiten is niet cool`.

Stichting Prisma startte in maart van dit jaar met de voorbereidingen voor het theaterproject. Op diverse middelbare scholen en locaties voor begeleid wonen werden dans, rap en theaterworkshops gegeven. In totaal deden 57 jongeren hieraan mee. 

Show Yourself is onderdeel van het project Ik wil met jou… in Zuidoost, een initiatief van Stichting Prisma dat gericht is op stimulering van participatie van wijkbewoners met een licht verstandelijke beperking. Daarbij wordt nauw samengewerkt met buurtbewoners, het stadsdeel en met zorg- en welzijnspartners in Zuidoost.

Kom naar de voorstelling!

De voorstelling `De hoed van de koning` is te zien op vrijdag 9 december (try-out) en zaterdag 10 december (première) om 20.00 uur in No Limit, Geldershoofd 80.

Entree is gratis! Reserveren doe je bij Stichting Prisma via 020-8866260 of info@stichtingprisma.nl.

De foto is gemaakt door Sake Rijpkema.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support