De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Maak samen je buurt schoon!

Amsterdam, dinsdag 6 september 2016

Op vrijdag 16 september vindt de vijfde editie van `Keep It Clean Day` plaats. Door het hele land worden acties georganiseerd om samen de buurt of straat schoon te houden. Ook in Amsterdam kun je meedoen.

Zwerfafval is voor veel mensen een doorn in het oog. Om de omgeving schoon te houden, moeten we elkaar soms een handje helpen. Samen zwerfafval opruimen is een leuke manier om de buurt schoon te krijgen. Bovendien zorgt dit voor meer saamhorigheid tussen bewoners, buren en ondernemers. 

De gemeente Amsterdam roept iedereen die het leuk vindt op om op vrijdag 16 september de bezem te pakken en aan de slag te gaan! Van een uurtje vuilprikken tot een middag vegen: alle acties worden gewaardeerd en dragen een steentje bij aan een schonere leefomgeving. 

Meld je aan!

De gemeente zorgt voor de schoonmaakacties met materialen zoals handschoenen, bezems, ringen, schepnetten of vuilgrijpers. 

Ga naar het aanmeldformulier van het stadsdeel waar jij een actie wilt organiseren. Je vind de formulieren hier!  Er is uiteraard ook ruimte om een actie te organiseren op een andere dag in de week van 16 september. Geef dit aan bij je aanmelding. 

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support