De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Lessen mindful yoga

Amsterdam, vrijdag 2 september 2016

Het Integraal Medisch Centrum (IMC) aan de Hugo de Grootkade in Amsterdam is een centrum dat al ruim 22 jaar bestaat en waar verschillende therapeuten en artsen werkzaam zijn. Zij richten zich op chronische klachten en zijn gespecialiseerd in het zoeken naar de oorzaken daarvan bij kinderen en volwassenen. Vanaf 6 september aanstaande kun je er ook terecht voor mindful yoga.


Iedere dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur en van 20.00 tot 21.00 uur zal Marlies Verdonk deze yogalessen verzorgen. Het betreft een milde vorm vanuit de Hatha yoga in combinatie met oefeningen uit de mindfulness. De bewegingen zijn laagdrempelig en het doel is je bewust te worden van je lichaam. Daarnaast geeft mindful yoga innerlijke rust, werkt het goed tegen stress helpt het bij slaapproblemen. Ook word je leniger en sterker.  

Mensen met (chronische) pijnklachten kunnen veel hebben aan yoga. De klachten kunnen verminderen en zelfs verdwijnen. Tijdens de lessen leer je het verschil tussen pijn accepteren en pijn verdragen. Je hoeft niet lenig te zijn om mee te kunnen doen.  

Interesse? Neem voor meer informatie contact op met Marlies Verdonk via 020 - 7775955 of via balansinzijn@gmail.com

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support