De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Leren en werken bij de Roetz Fair Factory

Amsterdam, donderdag 22 september 2016

Roetz-Bikes is een sociale onderneming waar mooie fietsen worden gemaakt. Nog dit jaar opent het bedrijf de zogeheten Fair Factory in Amsterdam Noord. In de Fair Factory gaat een enthousiast team samen werken aan de productie van Roetz-fietsen en bedrijfs- en OV-fietsen. En jij kunt daar onderdeel van uitmaken!

Binnen de Fair Factory krijg je de kans om op een leuke en praktische manier te leren. De werkprocessen zijn zo ingericht dat je steeds een stapje meer inhoud en verantwoordelijkheid krijgt: van allround productiemedewerker tot leidinggevende van een productielijn. En je wordt in je werk begeleid door een ervaren werkmeester.

Naast het praktische leren, krijg je ook de tijd en de ruimte om te studeren. In overleg met je begeleider en/of je jobcoach zou je bijvoorbeeld je werk kunnen combineren met een BBL Fietstechnicus, niveau 1 of 2.

Interesse?

Roetz heeft plaats voor diverse mensen in diverse functies. Ook als je geen fietsenkennis hebt, maar wel affiniteit met fietsen en enige technische kennis, kun je reageren. Neem voor meer informatie contact op met je begeleider of jobcoach. Je kunt ook een mail sturen aan info@roetz-bikes.nl

Wil je zien hoe mooi de fietsen zijn of meer weten over het bedrijf, kijk dan op www.roetz-bikes.com

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support