De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Impulstraining: voor als je je wilt oriënteren op leren

Amsterdam, donderdag 18 augustus 2016

Het is soms een hele stap om na een lastige periode te besluiten weer een opleiding te gaan volgen. De Impulstraining geeft je de mogelijkheid te onderzoeken of en hoe je dat wilt doen. Dat doe je samen met anderen die in een soortgelijke situatie zitten, zodat je daarna goed voorbereid aan je opleiding kunt beginnen. 

De training is geschikt voor jou als je ouder bent dat 18 jaar en je te maken hebt of hebt gehad met psychische of psychiatrische problemen en nu graag weer een opleiding wilt doen op mbo4- hbo- of wo-niveau. De training duurt 16 weken waarbij je elke week 2 uur les krijgt. Je wordt begeleid door een ervaren coach van Back to school en een ervaringsdeskundige van Team ED. Het bijzondere hieraan is dat je dus begeleid wordt door iemand die ervaring heeft met de problematiek waar jij ook mee te maken hebt of hebt gehad. 

Praktische informatie en aanmelden

De training wordt verzorgd door trainers van Odibaan, het ROC van Amsterdam, GGz Ingeest, Roads en Team ED en worden gegeven bij de EDplaats in Amsterdam Zuid. Je kunt in oktober al starten en is dat te vroeg, dan kun je ook in maart 2017 beginnen.  

Wil je je aanmelden? Dat kan door je naam, adres, telefoonnummer en opleidingsgegevens te mailen naar info@odibaan.nl. Zij nemen dan contact met je op en nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek. 

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support