De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Film met aansluitend debat: de beslissing

Amsterdam, maandag 14 maart 2016

`De Marokkaanse Boot` trok vorig jaar augustus behoorlijk wat aandacht en leidde in bepaalde kringen tot vele discussies. Daarom organiseert Assadaaka Community op 5 april 2016 na vertoning van de film `De Beslissing` een aansluitend debat geleid door Wahid Sanouji.

De korte film ‘De Beslissing’ is een film van Wahid Sanouji, waarin de jonge Karim, een Nederlandse jongen van Marokkaanse komaf, voor de keuze staat zijn vader een geheim te vertellen. De makers vragen met deze film aandacht voor Marokkaanse jongeren die worstelen met hun seksuele identiteit. Met het vertonen van de film willen ze seksuele identiteit bespreekbaar maken binnen de multiculturele gemeenschap in Nederland.

Voor vele groeperingen is seksuele diversiteit een taboe en niet vanzelfsprekend zoals dit binnen de Nederlandse cultuur het geval is. Binnen verschillende gemeenschappen wordt dit onderwerp daarentegen nog vaak vermeden. Wij willen ervoor zorgen dat bezoekers deze avond met meer kennis het gebouw verlaten en wellicht een betere kijk hebben op dit moeilijk onderwerp.

Wij hopen op een grote opkomst en zien u graag verschijnen op donderdag 5 april.
Vergeet niet u tijdig aan te melden! Dit kan via e-mail: info@assadaaka.nl, website: www.assadaaka.nl of telefonisch: 020- 7525131 of 06-47440672

Toegang is gratis komt u allen!!! 
Datum: 05 april 2016 
Aanvang: 19:30 – 21:30 
Adres: Vriendschapshuis - Palembangstraat 52 1094 TK Amsterdam

Mede mogelijk gemaakt door, Assadaaka Community & regisseur Wahid Sanouji.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support