De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Een week lang gratis sporten

Amsterdam, vrijdag 16 september 2016

Morgen, 17 september, start De Nationale Sportweek die tot 25 september duurt. In deze week kan iedereen gratis sporten. In Amsterdam kun je op allerlei plekken meedoen met sportieve lessen en clinics

Zo is er op zaterdag 17 september een masterclass voltigeren (turnen op het paard) bij de oudste rijschool in Nederland, de Hollandsche Manege in de Vondelstraat. Bij Mascha`s Dansstudio in Bos en Lommer kan je kind meedoen met een lesje kleuterdans. In sporthal de Pijp kun je aan je conditie werken en in Amsterdam Zuid een proefles Aikido volgen.  

De Amsterdamse Sportweek start met de Urban Hockey Experience bij Club AthenA. Ook wethouder Eric van der Burg speelt een hockeywedstrijdje mee. Kinderen tussen 6 en 12 jaar doen op zaterdag 17 september vanaf 10.00 uur mee met alles dat met hockey te maken heeft. Er is ook een springkussen op het terrein. Iedereen is welkom!

Vervoer

Je kunt met een speciale bus naar hockeyclub Athena in sportpark Voorland in de Watergraafsmeer. De bus vertrekt op zaterdag 17 september om 9.00 uur vanuit Oost, Makassarplein, ter hoogte van nummer 1, vanuit West, Sporthal Blauw-Wit, Joost Banckersweg 18a en vanuit Zuidoost, Basisschool Polsstok, Egoli (Cruyff Court naast nummer 12). 

Op de website van de Nationale Sportweek zie je welke activiteiten in Amsterdam worden aangeboden.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support