De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Een attentie voor de mantelzorger

Amsterdam, maandag 30 mei 2016

Zorgt u langdurig voor een familielid, buur of vriend die een beperking heeft of chronisch ziek is? Dan bent u mantelzorger. Uw steun en zorg zijn onmisbaar! Als blijk van waardering biedt stadsdeel West u graag een cadeautje aan: een boekje met coupons voor 10 gezellige uitstapjes in Amsterdam.

Een kleine greep uit …
U kunt, samen met iemand anders, genieten van bijvoorbeeld een gratis bezoek aan bioscoop De FilmHallen, koffie of thee bij Terrasmus, eten bij Turks restaurant Meram, een rondvaart door de grachten van Amsterdam of een bezoek aan het Tropenmuseum. We hopen dat u tijd vindt om even te ontspannen en te genieten van deze uitjes. In het boekje staat precies de geldigheidsduur van de coupons en ook hoe u kunt reserveren.

Waar te verkrijgen?
De boekjes worden uitgereikt door ABC Welzijnsalliantie namens stadsdeel West. Als u zich bij een van de Huizen van de Buurt meldt, ontvangt u na het invullen van een speciaal formulier, een couponboekje. U kunt contact opnemen met een van de vier sociale wijkteams van ABC op verschillende locaties in Amsterdam West. Kijk voor de adresgegevens van de verschillende locaties op: www.abc-west.nl.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support