De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Doe mee met de Nationale Rollatorloop

Amsterdam, donderdag 25 augustus 2016

Kun jij een blokje om met je rollator? Of loop je liever meer dan een blokje om? Doe dan mee met de landelijke Rollatorloop op 7 september 2016 om 14.00 uur in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Iedereen die een stukje kan lopen, kan meedoen aan de rollatorloop. De kleinste afstand is 400 meter, de langere afstanden zijn 1 en 2,5 kilometer. Meedoen is gratis - je rollator is je toegangsbewijs.  

Samen wandelen kan heel gezellig zijn, zeker als je toewerkt naar een evenement zoals de Rollatorloop. Al eens aan een wandelclub gedacht? Op www.rollatorloop.nl vind je meer informatie. Op deze site kun je je ook aanmelden voor de Nationale Rollatorloop.

Meedoen aan de rollatorloop is gratis. Iedereen, jong en oud, is welkom. En neem ook je familie mee. Het belooft namelijk een leuk feest te worden in het Olympisch Stadion, met livemuziek en eten en drinken. Zanger Ronnie Tober komt zijn grootste hits ten gehore brengen, er is een entertainmentshow van De Vreugdefabriek en het (r)olympisch vuur zal dit jaar worden ontstoken door Anneke, de 88-jarige schoonspring-oma van Nederland.

Er is voldoende begeleiding aanwezig om alles in goede banen te leiden. Ook vervoer naar het Stadion en terug hoeft in de regio Amsterdam geen probleem te zijn. Stuur een mailtje aan Martin Vlug via m.vlug@connexxion.nl om dat kosteloos regelen.   

De rollatorloop is een initiatief van Buurtzorg in samenwerking met het Olympisch stadion. Vragen? Bel dan met telefoonnummer 020 - 305 44 00 of kijk op www.rollatorloop.nl.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support