De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

"Amsteldorp ontdekt" nodigt u uit

Amsterdam, donderdag 7 april 2016

Amsteldorp (en de naastgelegen Wetbuurt) telt meer dan 50 (!) activiteiten en diensten waar je als bewoner gebruik van kunt maken. Maar veel inwoners van Amsteldorp zijn hier nog niet van op de hoogte, en willen zich graag meer ‘thuis’ voelen in de wijk. Samen met jou wil Team Amsteldorp het daarom meer thuis maken, en alle voorzieningen die Amsteldorp rijk is in volle glorie laten zien.

Daar zijn vier plannen voor:

- Het opknappen van de buurtsupermarkt, zodat het weer een laagdrempelige ontmoetingsplek voor bewoners kan zijn waar iedereen graag komt voor een boodschap.
- Het beter zichtbaar maken van alle activiteiten in de wijk door middel van een gemeenschappelijke (Amsteldorp) vlag/embleem.
- Het ontwikkelen van een (wandel)route langs allerlei diensten en voorzieningen in Amsteldorp. Met een rondleiding door de wijk aan de hand van deze route (op plattegrond) kunnen o.a. nieuwe bewoners van de wijk welkom worden geheten.
- Het organiseren van een feest waarbij de route langs allerlei activiteiten in de wijk wordt gevolgd om zo de nieuwe supermarkt, de vlaggen én de route zelf met trots te kunnen presenteren - uiteraard met mooi weer!

Wil jij meewerken aan het ontwikkelen van (één van) deze plannen? Kom dan op maandag 11 april a.s. naar de bijeenkomst in het Hoekhuis. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar sw@kl.nl.

Wanneer: 11 april 2016 van 19.30 - 21.00 uur
Locatie: Het Hoekhuis, Fizeaustraat 3, 1097 SC, Amsterdam

Graag tot 11 april!
Team Amsteldorp

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support