De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Workshop goud waard

Amsterdam, maandag 19 oktober 2015

Op 31 oktober organiseert VOOR ELKAAR IN ZUID een netwerkbijeenkomst voor buurtbewoners. Een middag vol inspirerende verhalen en workshops, die wordt afgesloten met een netwerkborrel. Het thema van de middag is:“Wat kan je allemaal doen zonder geld?”

Houd de facebookpagina in de gaten voor meer informatie

Voor wie?
Deze workshop is bedoeld voor iedereen uit Stadsdeel Zuid, in het bijzonder betrokkenen bij Huis van de Wijk Lydia, actieve burgers, mantelzorgers en vrijwilligers die voor een ander zorgen.

Doelstelling en inhoud
De hele dag zijn we aan het communiceren. Of dat nu verbaal of non-verbaal gebeurd. Soms lopen we hierbij tegen gedrag aan die we als ‘lastig’ of ‘moeilijk’ ervaren, dat krijgen we er dan ‘gratis’ bij of we willen of niet. Gelukkig kunnen we zelf besluiten hoe we daarop reageren. Vaak willen we immers niet het waardevolle contact wat we met elkaar hebben verliezen. Dit is niet altijd even makkelijk. In deze workshop gaan we onderzoeken wat we als ‘lastig’ of ‘moeilijk’ gedrag ervaren, waar dat vandaan komt en welke manieren van reacties mogelijk zijn om toch met elkaar in verbinding te blijven. Deze workshop ‘kan je doen zonder geld’ en is hopelijk voor jou ‘goud waard’!

Tijdsinvestering
1 uur

Kosten
De workshop ‘kan je doen zonder geld’.

Aanmeldpagina Vrijwilligersacedemie Zuid

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support