De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Workshop Gedachte-Kracht

Amsterdam, donderdag 22 januari 2015

Gedachte-Kracht in jouw buurt Workshop voor vrijwilligers, leraren en ouders uit Amsterdam Nieuw West die graag meer willen weten hoe Gedachte-Kracht werkt en hoe ze daar op een speelse manier samen met kinderen aandacht aan kunnen besteden. Als je weet hoe je je Gedachte-Kracht kunt gebruiken, is het veel makkelijker om te bereiken wat je wilt en je vrijer en gelukkiger te voelen.


Nicole Hage legt in het kinderboek `Gedachte-Kracht` eenvoudig en duidelijk uit hoe volwassenen en kinderen gedachte-kracht in hun dagelijks leven toe kunnen passen. Want waarom zijn mensen bijvoorbeeld bang voor een klein,lief spinnetje? Waarom worden mensen beter van een nep-pil? En waarom maakt geld niet gelukkig? Als dit onderwerp je aanspreekt, ben je van harte welkom om op zaterdag 31 januari 2015 tussen 10 en 13 uur mee te doen aan de workshop, die Nicole Hage bij en voor ons komt geven. Wat kun je verwachten?

Benieuwd? Neem dan alvast een kijkje op de website: www.gedachte-kracht.nl. Daar kun je onder andere het boek gedachte-kracht gratis downloaden, zodat je kunt zien of het je aanspreekt. Aanmelden Neem contact op met Marina Svetlakova voor meer informatie of om een plaats in de workshop te reserveren, via het mailadres: marina@mvsbegeleiding.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support