De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Werkmarkt Oost aan de slag op 15 december

Amsterdam, maandag 30 november 2015

Eén van de pijlers van Post Oost is mensen een opstap bieden naar werk, met dit doel organiseert het participatiecentrum op dinsdag 15 december een inspirerende werkmarkt. De markt, omgedoopt tot ‘Oost aan de slag’, wil werkzoekende bewoners, ongeacht opleidingsniveau, adviseren, matchen en/of een informatieve dag bezorgen.

Opstap naar werk
“Met Oost aan de slag willen we werkzoekende bewoners een grote stap richting werk bieden”, aldus Mariska van der Linden, projectleider Post Oost. “Als bezoekers de markt verlaten met een uitgebreider netwerk, een match of als ze nieuwe dingen hebben geleerd dan hebben wij ons doel bereikt.” De markt is voor iedereen toegankelijk: “Er is speciale aandacht voor bewoners die een afstand ervaren tot de arbeidsmarkt, maar iedereen is zeer welkom bij Oost aan de slag: er is gedacht aan jongeren, ouderen en mensen met een ondernemersambitie. De markt is van Oost, voor Oost.”

Oost aan de slag vindt plaats op dinsdag 15 december in Post Oost, Wijttenbachstraat 36hs, bezoekers zijn welkom vanaf 12.00 uur. De toegang is gratis. Houd onze website www.postoost.nl in de gaten voor het actuele programma.


Interactief
Verwacht geen saaie markt met stands en folders: bewoners kunnen verschillende pleinen bezoeken waarbij ze op een interactieve manier kennis maken met het werk(ervarings)aanbod. Bestaat één van je voornemens voor 2016 uit het starten van een eigen zaak, dan moet je aanwezig zijn bij het ondernemersplein. Hoe je het best voor de dag komt voor een sollicitatiegesprek leer je bij het mooimaakplein. Vind je ideale vacature bij de banenmarkt of ga op zoek naar een stage of naar een werkervaringsplek bij het werkervaringsplein. Deelnemers kunnen ook meedoen aan verschillende workshops en trainingen op het vlak van social media, presenteren en zicht op de arbeidsmarkt.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support