De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vind je weg bij Ervaringswijzer

Amsterdam, maandag 26 oktober 2015

Vind je weg bij Ervaringswijzer

Ken je de website Ervaringswijzer.nl al, een trefpunt voor mensen met psychische kwetsbaarheden? Ervaringswijzer wordt gemaakt door een team van ervaringsdeskundigen die ook wel eens een steekje laten vallen. Op de site kun je jouw verhaal kwijt en leren van de ervaringen en tips van anderen.

Zo helpen we elkaar bij het hebben bij het hebben van een leuk en zinvol leven; ondanks of dankzij ervaringen met psychiatrie of verslaving.  

Ons verhaal in een notendop
Op Ervaringswijzer vind je inspiratie bij het maken van keuzes. En recensies van interessante activiteiten en voorzieningen in je buurt. Ook zijn er mogelijkheden om lotgenoten te ontmoeten, en om jezelf te ontwikkelen als ervaringsdeskundige. Er is ook een filmpje met het verhaal van Ervaringswijzer in een notendop.

Doe mee als vrijwilliger
Ontwikkel je talenten in een prettige omgeving en doe mee met ons team! Kun je interviewen, schrijven, fotograferen? Ben je handig met vormgeving, social media, PR of iets anders? Wij hebben diverse vacatures voor mensen die van de hulpverlening gebruik maken of hebben gemaakt. 

Sem: ‘Ik voelde me al snel thuis bij Ervaringswijzer. Wat ik een verademing vond, was de sfeer van acceptatie. ‘Het is uitdagend om te werken in een omgeving waarin je wordt uitgenodigd jezelf te profileren en te ontwikkelen.`  

Contact
Neem gerust contact op voor meer informatie.www.ervaringswijzer.nl
informatie@ervaringswijzer.nl
020-3302992, Laura of Herman
Keizersgracht 252


Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support