De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Verwendag voor mantelzorgers

Amsterdam, maandag 12 oktober 2015

Zorgt u al langere tijd voor een familielid, buur of vriend met een ziekte of beperking? Dan bent u mantelzorger. Dinsdag 10 november is er een verwendag voor mantelzorgers in Oost.

U bent van harte welkom.Mantelzorgers nemen vaak te weinig tijd voor zichzelf, waardoor zij overbelast kunnen raken. Om de zorgtaken vol te houden, is het belangrijk er af en toe tussenuit te gaan. Daarom bieden stadsdeel Oost, Dynamo en Civic aan mantelzorgers die wonen in Oost een gezellige en ontspannen dag met een lunch en workshops aan.

Het programma duurt van 9.30 tot 16.00 uur. Bent u mantelzorger? U kunt zich tot uiterlijk 27 oktober aanmelden. Reageert u op tijd, want voor deze dag is altijd veel belangstelling.

Heeft u thuis vervangende zorg nodig? Vermeld dat dan bij uw aanmelding, dan gaan wij met u op zoek naar een oplossing. Via onderstaande link vindt u informatie over aanmelden. Ook treft u hier informatie over waar u als mantelzorger de rest van het jaar voor ondersteuning terecht kunt.

Woont u op IJburg?
Meld u aan bij Houlida Lahmaj (Dynamo). Per mail via hlahmaj@dynamo-amsterdam.nl of per telefoon 06 2663 3548.

Woont u in de Indische Buurt of het Oostelijk Havengebied? Meld u aan bij Rhimou Acherrat (Civic Amsterdam), per mail via r.acherrat@civicamsterdam.nl of per telefoon (020) 665 8001.

Woont u in Oud-Oost of de Watergraafsmeer? Meld u aan bij Marike Soeterik (Dynamo), per mail via msoeterik@dynamo-amsterdam.nl of per telefoon 06 4935 6350.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support