De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vacature: Burenbonders gevraagd m/v

Amsterdam, donderdag 24 september 2015

Burenbond helpt mensen die een klein netwerk hebben, om het dagelijkse leven zelf te organiseren en met elkaar in contact te komen. Een medewerker van Burenbond is een luisterend oor, een organisator en een koppelaar.

Burenbond werkt vanuit de gedachte dat uiteindelijk “goede buren” mede een bijdrage kunnen leveren aan het welbevinden van buurtgenoten en de buurt.   Je werkt vanuit een team met collega vrijwilligers. Dat betekent dat alle taken onderling rouleren en je functioneert op basis van gelijkwaardigheid. Elk team werkt met een teamcoach, maar is vooral verantwoordelijk voor en met elkaar.

Locaties Burenbond werkt vanuit vier locaties in Amsterdam, je vindt ons in het Westerpark, Zuid, Zuidoost en Noord. Het hoofdkantoor is gevestigd bij de Vrijwilligersacademie op de Keizersgracht 340 te Amsterdam.

Interesse? Je kunt dan contact met ons opnemen via het telefoonnummer of email adres van het team in je buurt voor meer informatie. Of je stuurt een mail naar  info@burenbond.nl met vermelding van sollicitatie vrijwilligerswerk Burenbond. Wij nemen dan contact met je op voor het maken van een afspraak. Meer informatie vind je op de  
Flyer Vacature

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support