De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Talentenbeurs West

Amsterdam, maandag 23 maart 2015

Achmed Baâdoud bestuurscommissievoorzitter opent vrijdag 17 april de Talentenbeurs in Nieuw-West. Op de Talentenbeurs staan diverse organisaties en ondernemers uit Nieuw-West . Zij bieden vacatures voor (vrijwilligers)werk, stages, werkervaringsplekken, scholing en trainingen.

Je vindt er organisaties die je verder kunnen helpen om je talenten te ontwikkelen en te benutten. Het belangrijkste doel van de Talentenbeurs is dat je meteen werk maakt van je plannen. Wil je je graag goed voorbereiden op de beurs, dan kan je kiezen uit één of meerdere workshops die van tevoren worden georganiseerd. De workshops zijn gratis en worden georganiseerd tussen maandag 30 maart en donderdag 16 april 2015. Duur van een workshop is gemiddeld anderhalf tot twee uur. Deadline voor inschrijving workshops is 25 maart. Inschrijven voor talentenbeurs kan tot 10 april via : www.talentenbeursamsterdam.nl/nieuw-west.
Geen internet? Bel op de woensdagmiddagen tussen 13.00 en 17.00 uur naar 020 778 1680. Locatie: De Honingraat, Slotermeerlaan 103 F, 1063 JN Amsterdam.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support