De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Psychiatrie Café in Zuidoost, georganiseerd door VriendGGZ

Amsterdam, donderdag 7 mei 2015

Op donderdag 14 mei 2015 is er op het DAC het Vestzak van  17.00 uur – 20.30 uur weer Psychiatrie Café.  Drs. A. Sinceretti (arts) zal het thema slaapstoornissen behandelen.

Het zal in grote lijnen gaan over het voorkomen en de definitie van slaapstoornissen. Verder zal het gaan over de context en situaties waarin slaapstoornissen het vaakst voorkomen en wanneer zij erger worden. En als laatste zal het gaan over de verschillende maatregelen en behandelingen, die te gebruiken zijn in de bestrijding van slaapstoornissen. Er zal natuurlijk ook uitgebreid tijd zijn om jullie vragen over het onderwerp te beantwoorden en hierover te discussiëren. Het Café is er voor iedereen die zich op enigerlei wijze betrokken voelt bij de psychiatrie. De toegang is vrij. (routebeschrijving hieronder aangehecht).  
Zie ook: vriendggz.nl
 
Plaats:  Henriette Roland Holst
HuisInpandig: DAC Het Vestzak
Kortvoort 100
1104 NB Amsterdam 

Reserveer voor de gezamenlijke maaltijd vooraf bij Elsa:
 elsa.vanderkooy@vriendggz.nl 
Koffie en thee, koekjes en hapjes gratisSoep, salade, brood € 2,50 Sap en fris € 0,50Wijn en bier € 1,00    


Routebeschrijving Psychiatrie Café Zuidoost Vanaf CS Amsterdam
Metro 53 naar GaasperplasHalte KraaiennestDAC Het Vestzak/Henriette Roland Holst HuisKortvoort 1001104 NB Amsterdam Duur: 10 minuten lopen.

Kraaiennest uitstappen: langs de Albert Heijn lopen. De hele winkelstraat uit, bij het stoplicht over steken: alsmaar rechtdoor langs het gras. Einde van de weg, links een tunneltje, die ga je niet door, je gaat naar rechts. Tweede ingang links, zie je bordje Kortvoort 100, daar ga je het terrein op naar het verzorgingshuis Henriette Roland Holst Huis. Binnen bij de balie vragen naar DAC Het Vestzak.  

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support