De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Opening buurtonderneming U-Turn 11 februari

Amsterdam, maandag 2 februari 2015

Sinds kort is het delflandplein in Slotervaart een buurtonderneming rijker: U-Turn is gevestigd in de oude Primera en is de `oefenplek` voor startende ondernemers en een plek voor maatschappelijke projecten. U-Turn wordt op woensdagmiddag 11 februari officieel geopend door Achmed Baâdoud, de  voorzitter dagelijks bestuur van Amsterdam Nieuw-West.

Zo bakt Roos er de heerlijkste taarten, maakt Glenda binnenkort gezonde (Surinaamse) diepvriesmaaltijden voor mensen in de buurt en is er op de woensdag en vrijdag een kinderatelier o.l.v. juf Kiek en juf Amina. Andere dagen zijn gevuld met een speelgoeduitleen, 2e hands (kinder)kleding winkeltje en zijn we in gesprek met andere maatschappelijk betrokken partners en startende ondernemers die in U-turn het vak ondernemerschap willen leren.

U-Turn wordt gerund door betrokken buurtondernemers en is een initiatief van Kiek (kunstenares) en Eefke (Combiwel, Huis van de Wijk Slotervaart Zuid) en het U-Turn team. Tijdens deze feestelijke opening bent je tussen 16-18 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de `winkel`, te horen wat de mogelijkheden zijn en kun je proeven van de lekkernijen die ondernemers voor u maken. Binnenkort gaat de website uturn-amsterdam.nl live en kunt u hier terecht voor de laatste nieuwtjes en events.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support