De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Ontdek De Baarsjes tijdens de Wijkproeverij

Amsterdam, maandag 2 februari 2015

In De Baarsjes zijn veel bewoners actief. Hun inzet maakt de buurt plezierig, mooi en veilig om in te wonen. Kom naar de Wijkproeverij en proef de veelzijdigheid van de buurt.

Alle bewoners van De Baarsjes zijn van harte welkom op:

  • zondag 8 februari,
  • van 13.00 tot 18.00 uur,
  • buurtcentrum de Tagerijn, Balboastraat 18.

De Wijkproeverij is een ideale gelegenheid om De Baarsjes te ontdekken en te herontdekken. Er is muziek, dans en er wordt gegeten en gedronken. Heel Baarsjes Bakt Wandel mee langs historische plekken en ontdek de geschiedenis en architectuur van De Baarsjes. Doe mee met de workshop Groenten uit de moestuinen en leer hoe je je eigen groenten kweekt. Bakfanaten kunnen meedoen met de wedstrijd Heel Baarsjes Bakt.

Ook is er een Ruil en Weggeefhoek waar iedereen bruikbare spullen kan ruilen, neerzetten of meenemen. Natuurlijk wordt er ook muziek gemaakt. Muziekoptredens worden verzorgd door bekende buurtmuzikanten, singer songwriters en dansgroepen uit De Baarsjes. Verder kan er alvast verklapt worden dat het eten om te smullen is. Verschillende initiatieven gaan creatief aan de slag en bereiden zelfgemaakte hapjes voor.

Voor  volledig programma:  Amsterdam.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support