De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Feestelijke opening van buurtrestaurant Hembrug & Zaandammer

Amsterdam, maandag 28 september 2015

Op 1 oktober is het dan eindelijk zover; de feestelijke opening van buurtrestaurant Hembrug & Zaandammer.
Het buurtrestaurant is gevestigd in het buurtcentrum de Horizon aan de Hembrugstraat 156.

Al vanaf februari dit jaar kunnen mensen terecht voor een frisse lunch en lekkere mediterrane hapjes en maaltijden voor een schappelijke prijs. De menukaart wisselt regelmatig dus er is genoeg variatie en voor ieder wat wils. Kwaliteit voor een sociale prijs dat is de opzet van Isam Nadaf, de chef kok van het buurtrestaurant. Er wordt in het buurtrestaurant dan ook alleen gewerkt met dagverse producten van kleine ambachtelijke collega’s.

Op 1 oktober vanaf 16 uur ben je van harte welkom bij de officiële opening van het buurtrestaurant Hembrug & Zaandammer. Het buurtrestaurant is gevestigd in het buurtcentrum de Horizon aan de Hembrugstraat 156.
Tijdens de opening kun je kennis maken met de heerlijke hapjes van Isam Nadaf en een kijkje nemen in het opgeknapte buurtrestaurant. Ook is het een gelegenheid om kennis te maken met het buurtcentrum de Horizon en het team van ABC Alliantie.

Huidige openingstijden
Het restaurant is al geopend dus kom vooral langs om alvast een van de heerlijke gerechten van Isam Nadaf en zijn team te proeven. Van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 19.00 uur kun je bij Hembrug & Zaandammer terecht. Take away behoort ook tot de opties!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support