De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Feestelijk openingsweekend bibliotheek Linnaeusstraat!

Amsterdam, donderdag 22 januari 2015

Vrijdag 16 januari 2015 om 9.30 uur opende de OBA een bibliotheek aan de Linnaeusstraat 44. De nieuwe bibliotheek legt het accent op verhalen. Om dit te vieren is er op zaterdag 24 en zondag 25 januari een feestelijk openingsprogramma in de bibliotheek. Iedereen is van harte welkom om de nieuwe bibliotheek te komen bekijken en te luisteren naar verhalen, te lachen bij een voorstelling of kennis te maken met de medewerkers. Het programma voor zover bekend:

Zaterdag 24 januari van 13.00-16.00 uur:
Meneer B. viert feest 
In deze hilarische en muzikale theatervoorstelling speelt Martijn Donders het keurige heertje Meneer B. die wanhopig probeert feest te organiseren. Een interactieve voorstelling met een belangrijke rol voor de feestgangers ! Geschikt voor klein en groot.

Spreekuur Boeken op recept
Last van onvervulde verlangens, van winterblues, van social media-moeheid of van een gebroken hart? De Culturele Apotheek biedt verlichting bij alledaagse kwalen! Kom naar het inloopspreekuur, stort je hart uit en ontvang een hoogstpersoonlijk boekenrecept, inclusief de juiste dosering, het beste tijdstip van inname en eventuele bijwerkingen.

Zondag 25 januari van 15.00-17.00 uur:
Linnaeus Live
Eerste editie van dit maandelijkse gevarieerde programma over literatuur in samenwerking met Schrijvers uit Oost en de Linnaeus Boekhandel. Met medewerking van Herman Koch, Anton Valens en Iris Koppe. Met o.a. “Uit de kast”, schrijvers vertellen over een favoriet boek, en de schrijfwedstrijd “Schrijf je straat”. Graag tot ziens in OBA Linnaeus!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support