De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

De VondelGames: het grootste en leukste evenement voor aangepast sporten

Amsterdam, maandag 4 mei 2015

Op zaterdag 23 mei 2015 vindt in het Amsterdamse Vondelpark het grootste en leukste evenement plaats voor aangepast sporten: VondelGames. Mensen met een handicap en/of chronische aandoening kunnen deelnemen aan tal van wedstrijden of kennis maken met de vele mogelijkheden op gebied van aangepast sporten.

Voor topsporters is er een officiële internationale handbikewedstrijd. Recreatiesporters kunnen meedoen aan onder andere fiets- en hardloopwedstrijden, de reumawandeling, yogalessen en verschillende balsportclinics. Op de informatiemarkt kunnen bezoekers terecht voor uiteenlopende vragen over aangepast sporten.

Meedoen? Wil je deelnemen aan één van de activiteiten? Op de website www.vondelgames.nl vind je uitgebreide informatie over het dagprogramma en kan men zich inschrijven. Natuurlijk ben je ook welkom als bezoeker! VondelGames is een samenwerking tussen Reade Revalidatie | Reumatologie en de gemeente Amsterdam en heeft als doel meer bekendheid te creëren voor aangepast sporten. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren, fondsen en partners.

Deel deze pagina op Facebook
Deel deze pagina op Twitter 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support