De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Assistent Trainster worden

Amsterdam, donderdag 19 februari 2015

Stichting Be Interactive ondersteunt de organisatie van trainingen voor wandelen -en hardlopen voor vrouwen en meisjes. Ben je sportief, houd je van rennen en wandelen, kan je voor de groep staan, wil je dit allemaal leren? Schrijf je dan in voor de assistent trainster cursus bij BeInteractive.

Het doel is het verbeteren en versterken van de fysieke en mentale conditie en de sociale positie van vrouwen en meisjes. Per 1 januari worden alle hardloop- en wandelgroepen van Be Interactive in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West, gecoördineerd door Sezo/ Vrouw en Vaart.

De cursus duurt 6 weken, les wordt 1 keer per week gegeven, van 3½ uur. Je krijgt theorie en praktijk lessen. De theorie gedeelte gaat over les voorbereiding, les planning en tijd verdeling, je houding voor de groep, gezonde voeding en drinken, blessure preventie, over het lichaam, het nut van loopscholing, opbouw van de trainingen, het maken van schema’s en voorbereiding voor evenementen. Bij de praktijk leer je alle vormen van loop scholing, groep begeleiding, houding voor de groep, loop spelletjes om het lopen leuk te maken, training opbouw en zorg voor de deelneemsters tijdens de training, waar je op moet letten.

Voor vragen trainster worden en andere praktische vragen:
Zainab: 06-243 40 781

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support