De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

AdministratieExpress gaat van start!

Amsterdam, maandag 9 februari 2015

Na een succesvolle eerste versie van AdministratieExpress 1.0 gaat in april de AdministratieExpress 2.0 van start! We zijn hard op zoek naar deelnemers die het leuk vinden om slimmer met hun (financiële) administratie om te leren gaan,  meer grip op hun geld te krijgen en meer rust in hun hoofd willen

AdministratieExpress in ’t kort

De AdministratieExpress is een leuk, kortdurend traject waarin deelnemers met professionals uit de financiële wereld weer grip krijgen op hun geld. 

Wat hield het ook alweer in?

Samen met een coach uit het financiele bedrijfsleven gaan deelnemers aan de slag om hun toekomstplannen in kaart te brengen en te zorgen dat ze snel overzicht krijgen. 

Hoe werkt het?
Deelnemers worden gekoppeld aan een coach uit het financiële bedrijfsleven en komen tijdens een drietal inhoudelijke workshops in contact met andere deelnemers. Samen brengen zij hun toekomstplannen in kaart en zorgen ze voor een snel overzicht.

Wat kost het?
Deelname aan de AdministratieExpress kost éénmalig €30,-. Aanmelden

zie activiteit op jekuntmeer.nl: Administratieexpress

Aanmelden kan tot 1 maart via de website: www.administratieexpress.nl of stuur een mail naar cklaverweide@puurzuid.nl /  epeijen@puurzuid.nl
Intakegesprekken vinden plaatst in maart. Er kunnen een beperkt aantal mensen deelnemen, dus wees er snel bij!

AdministratieExpress achtergrond
De AdministratieExpress is voor iedereen die slimmer met zijn geld wil omgaan. Zich wil voorbereiden op de toekomst. Nieuwsgierig is en wat wil leren. De AdministratieExpress wil geldzaken en financiële vaardigheden bespreekbaar maken. Doet dat in samenwerking met financiële bedrijven en maatschappelijke organisaties. Zodat mensen meer grip op hun geld krijgen. Maar ook om schulden te voorkomen. Uit onderzoek blijkt dat een combinatie van individuele begeleiding en groepssessies preventief werkt. Daar speelt de AdministratieExpress op in.

Cotactpersoon:Consuella Klaverweide
Sociaal Werk Rivierenbuurt PuurZuid
SW-Rivierenbuurt@puurzuid.nl
Lekstraat 13A1079 EK Amsterdam
 T: 020 570 6262 (algemeen) T: 020 570 6237 (rechtstreeks)

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support