Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Workshop Zang

Amsterdam, maandag 1 september 2014

Op zaterdag 13 september begint Festvial 5D het seizoen met een workshop Zang.
Iedereen tussen de 17 en 36 jaar, mét- en zonder handicap is van harte uitgenodigd om mee te doen! Ook zoekt de 5D Theaterwerkplaats acteurs/ zangers voor een nieuwe (opera) voorstelling, lees hieronder meer...

In deze zangworkshop wordt gewerkt aan ademhaling, klank en het ondersteunen van je klank door middel van je ademhaling. Naast de drie basisprincipes van gezond zingen wordt gewerkt aan de vier stemfuncties die je kan onderscheiden in het zingen en spreken; roepen, „krijsen”, klagen en de milde klank. Luisteren naar jezelf is deze middag minder belangrijk dan voelen wat je doet.
Je stem zo vrij mogelijk leren gebruiken is waar het om gaat. De workshop wordt afgesloten met een vrije improvisatie waarin alle klanken de revue laten passeren en samen laten klinken.

Enthousiast geworden? Workshopleider Charles Hens zal aankomend seizoen bij de 5D Theaterwerkplaats een operavoorstelling maken met mensen mét- en zonder handicap.
Hiervoor is Festival 5D op zoek naar ervaren en minder ervaren spelers! Lijkt het je wel wat om mee te spelen in een operavoorstelling als acteur / zanger: stuur een mailtje als je interesse hebt, en mis vooral deze workshop niet!

Informatie en aanmelden:
Theaterwerkplaats@festival5d.nl

Of bel met Eliane:
06- 81 93 8104 / 020-8208709

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support