Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Wil jij kok of facilitair medewerker worden?

Amsterdam, maandag 20 januari 2014

Binnen de Werkleerschool worden in het schooljaar 2013-2014 vanuit het ROC van Amsterdam een viertal opleidingen aangeboden. In september start een eenjarige opleiding tot assistent in de horeca en detailhandel op niveau 1 en de eenjarige opleiding Gastheerschap op niveau 2. Al op 28 januari start de 2 jarige opleiding tot kok en de 2 jarige opleiding facilitair zal op 29 januari beginnen bij voldoende aanmeldingen.

Voor je kunt deelnemen, krijg je een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek kan je je motivatie toelichten en wordt bepaald of je geschikt bent voor de opleiding. Ook komt de financiering aan bod. Je hebt een CIZ indicatie of een subsidieregeling nodig om in aanmerking te komen voor de opleiding. De opleiding is voor mensen van alle leeftijden: iedereen krijgt een kans bij de Werkleerschool. 

De Werkleerschool Amsterdam is er voor mensen met psychische klachten voor wie het reguliere MBO soms net te weinig rekening houdt met bepaalde beperkingen. Iedereen vanaf 18 jaar die zich hierin herkent, kan zich aanmelden bij één van onze beroepsopleidingen. In tegenstelling tot een reguliere opleiding sluit de werkleerschool op maat aan bij jouw individuele behoeften bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, tempo, pauzes en aandacht. 

Ben jij toe aan een gevarieerde beroepsopleiding in combinatie met werk in de horeca of facilitaire dienstverlening? Ben je gemotiveerd, beheers je de Nederlandse taal en wil je je voor 100% of meer inzetten? Neem dan contact met ons op. Van ons kun je alle steun verwachten! 

Voor aanmelden of informatie over het aanmelden kunt u een mail sturen naar rhanssen020@gmail.com. Bellen mag ook! 

Contact

E. rhanssen020@gmail.com
T. 020-6264642
M. 06-17592936 

Werkleerschool Amsterdam | Sarphatistraat 41 | 1018 EW Amsterdam

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support