Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Werken met een makke

Amsterdam, donderdag 23 januari 2014

Op vrijdag 7 februari speelt de Firma Zorgbehang in brouwerij De 7 Deugden. Het thema van deze voorstelling is: werken met een makke. Deze voorstelling wordt georganiseerd door de Stichting Leven in de Brouwerij in samenwerking met brouwerij De 7 Deugden.

In brouwerij De 7 Deugden werken mensen voor wie een gewone baan niet is weggelegd. Dat komt meestal doordat zij in hun functioneren worden belemmerd door een handicap. Die kan aangeboren zijn, maar die kan ook in de loop van het leven zijn ontstaan, bijvoorbeeld door een verkeersongeluk. Met deze voorstelling proberen we de wereld van het publiek en de wereld van de werkers met een makke dichter bij elkaar te brengen. 

Na de voorstelling zal er een nagesprek plaatsvinden, waarin het publiek met de acteurs van Firma Zorgbehang, in gesprek kan gaan over de gespeelde scènes en hun ervaringen in het “ werken met een makke” Na afloop kunnen de aanwezigen onder het genot van een 7Deugdenbiertje napraten en nagenieten.

Over de Firma Zorgbehang: de Firma Zorgbehang is een groep mensen die ervaringsdeskundig zijn in de GGZ. Ze hebben nóg een overeenkomst: hun passie voor theater. Daarbij wordt cynisme zoveel mogelijk vermeden, maar voor humor is volop plaats. Schrijnende humor soms, dat dan weer wel.
De groep heeft al meer dan 80 optredens verzorgd, bijna allemaal theater op maat. Over de gekste ziektebeelden, over re-integratie, hulpverlening, mantelzorg, autisme, medicijnen en talloze andere onderwerpen. De zelfontwikkelde scènes kunnen confronterend zijn, absurdistisch, hilarisch of spannend maar altijd raak.

Meer informatie over de Stichting Leven in de Brouwerij vindt u op www.de7deugden.nl

Wanneer: 7 februari 2014
Inloop: 19.30 Start: 20.00
Wie: Firma Zorgbehang
Waar: Brouwerij De 7 Deugden
Waarover: Werken met een makke
Entree: € 5,-
Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Reserveren is gewenst en kan via info@de7deugden.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support