Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Welkom bij de Startersbeurs Amsterdam

Amsterdam, dinsdag 22 april 2014

Voor gediplomeerde jongeren zonder werkervaring is het vaak moeilijk om een baan te vinden. Aan de andere kant maakt de huidige economische situatie het voor werkgevers moeilijk om gemotiveerde jongere medewerkers binnen te halen. Voor deze jongeren en werkgevers biedt de Startersbeurs een oplossing.

Met deze beurs kunnen jonge starters op de arbeidsmarkt gedurende zes maanden werkervaring opdoen in het bedrijfsleven en zo hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten en verbeteren. In deze periode ontwikkelen zij competenties en vaardigheden die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt én die aansluiten bij het opleidingsniveau. De starter ontvangt van de werkgever een tegemoetkoming van minimaal 500 euro per maand.

Voorwaarden 
De Startersbeurs is bedoeld voor jongeren uit Amsterdam in de leeftijd van 18 t/m 26 jaar. Als starter heb je minder dan 12 uur per week werk, volg je geen rijksbekostigd onderwijs en ontvang je geen uitkering (of je bent bereid bij de ingang van de Startersbeurs je uitkering te beëindigen). De Startersbeurs is er voor jongeren met een startkwalificatie op minimaal MBO niveau 2. 
Voor vacatures zie:
https://www.startersbeurs.nu/amsterdam/vacaturebank

Werkgevers
De Startersbeurs is ook voor werkgevers een zeer interessante regeling. De Startersbeurs biedt u namelijk de mogelijkheid om ambitieuze jongeren te betrekken bij uw organisatie. Gekwalificeerde jongeren, die net van school komen en met een frisse blik naar het vak kijken. Misschien ontmoet u op deze wijze wel een toekomstig medewerker of maakt u kennis met uw klant van morgen.

Voor meer info zie:
https://www.startersbeurs.nu/amsterdam

https://files.startersbeurs.nu/files/amsterdam/flyer-starters.pdf

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support