De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Weerbaarheidstraining Sterk

Amsterdam, dinsdag 6 mei 2014

Hier een greep uit de nieuwsbrief van ABC-West met leuke activiteiten en cursussen: er is o.a. een weerbaarheidstraining Sterk, een mantelzorgbijeenkomst op 15 mei met aansluitend een diner en een film op 30 mei.

Mantelzorgbijeenkomst
Voor mantelzorgers uit West is er op donderdag 15 mei van 16:00 uur tot 19:00 weer een mantelzorgbijeenkomst. Van 17:00 tot 18:00 is er tijd om onderling ervaringen uit te wisselen en is er de mogelijkheid voor een korte stoelmassage. Van 18:00 tot 19:00 is er een diner. De bijeenkomst vindt plaats in de Havelaar.
Aanmelden graag voor 9 mei via 020-6890711 of stuur een mailtje naar havelaar@abc-west.nl

Wereldse Filmliga draait: A Streetcar Named Desire
Een nieuw buurtinitiatief! De Wereldse Filmliga heeft als doel om klassieke of bijzondere films gezamenlijk met buurtbewoners te bekijken. Het zijn films die je raken en je aan het denken zetten. Samen met andere filmliefhebbers uit de buurt wordt er na afloop ideeën uitgewisseld over de film.

Deze maand vindt de Wereldse Filmliga plaats op vrijdag 30 mei om 19:30 in de Havelaar. De Wereldse Filmliga is opgericht door Stichting Wereldse Wijk en wordt ondersteund door ABC Alliantie.

Weerbaarheidstraning STERK
Voor vrouwen die willen leren grenzen te stellen, minder snel in paniek te raken of beter voor zichzelf op te komen.

Van maandag 29 september 2014 tot 5 januari 2015 is er op de maandagochtend van 09:30 tot 12:00 uur de Weerbaarheidstraining STERK in Huis van de Wijk de Klinker. Een ochtend bestaat uit een traning van anderhalf uur en een groepsgesprek van een uur.

Voor meer informatie:
E-mailadres: a.sminia@abc-west.nl
ABC-OudWest is onderdeel van Stichting Combiwel

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support