Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

WEEK VAN DE PSYCHIATRIE

Amsterdam, vrijdag 14 maart 2014

Hier een greep uit de nieuwsbrief van DAC Wingerdweg. Met aandacht voor de week van de psychiatrie, dat van 24 t/m 28 maart is. Van 24 t/m 28 maart vindt de landelijke Week van de Psychiatrie plaats. Deze week is een ode aan een ieder die in contact staat met de GGZ. Dit jaar is het thema `Baas in eigen leven?!`.

Het ervaringsdeskundige team van Cordaan biedt in samenwerking met DAC Wingerdweg dagelijks een activiteit aan die aansluit bij dit thema.


Programma:

Maandag 24 mrt. 14.00uur. Documentaire filmproject Zoom 24. In deze film een blik in het dagelijks leven van zes jongeren die leven met een beperking, en daardoor belemmeringen ervaren. Echter, door zich te richten op hun talenten werken zij aan het ontwikkelen van hun eigen kracht en dus aan hun herstel.  

Dinsdag 25 mrt. 10.00uur en 14.00uur. Workshop Recycling Kunst. Creatief kunst maken met afgedankte spulletjes. Neem gekke spulletjes van huis mee en maak er waanzinnige objecten van! Workshop onder begeleiding van Irene Bruns.

Woensdag 26 mrt. 13.00uur.   Rozen, met praatje en uitnodiging, uitdelen aan marktbezoekers en instanties in de buurt (politie, stadsdeelkantoor etc.).  

Donderdag 27 mrt., tijdstip en overig info volgt. Programma onder voorbehoud; Ervaringsdeskundig gastspreker in het kader van het thema `Baas in eigen leven?!`, herstel en empowerment.  

Vrijdag 28 mrt. 15.00uur. De wekelijkse high tea wordt deze week een low tea. Thee, en spannende hapjes gemaakt van ingrediënten die een link hebben met herstel. Degene die woensdag een roos hebben ontvangen op de markt etc. zijn ook uitgenodigd. Hulp in de keuken welkom!

Adres Dac Wingerdweg:

Wingerdweg 4
1031 CA Amsterdam
Tel: 020 - 494 96 16

Websites:http://www.cordaan.nl/locatiewijzer/geestelijke_gezondheidszorg/werk_en_dagbesteding/dac_wingerdweg

http://www.weekvandepsychiatrie.nl/index.html

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support