Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vind je weg op Ervaringswijzer

Amsterdam, maandag 24 februari 2014

Ken je de website Ervaringswijzer.nl al, een trefpunt voor mensen die psychische kwetsbaarheden hebben? Ervaringswijzer wordt gemaakt door NetCliënten, een team van mensen die ook wel eens een steekje laten vallen. Ervaringswijzer wil je graag helpen bij het hebben van een leuk en zinvol leven; ondanks of dankzij je kwetsbaarheid.

Ervaringswijzer biedt hiervoor vier mogelijkheden:

Inspiratie. Keuzehulpen ondersteunen je met inspirerende verhalen bij het maken van keuzes: ga ik zelfstandig of beschermd wonen, hoe kan ik mijn droom volgen, of mij creatief uiten

Ontdekken. Op de CliëntenAtlas vind je recensies van interessante activiteiten en voorzieningen in je buurt. Heb je bijvoorbeeld besloten om beschermd te wonen, dan vind je hier beschrijvingen en contactgegevens.

Ontmoeten. Maak contact met anderen op Ervaringswijzer. Je kunt daarvoor terecht op onze blogs, forum, prikbord en kunstrubriek. Daarnaast is er het spel Een steekje los?! dat je via de chat kunt spelen. Je kunt je dan op bepaalde tijden inschrijven voor een groepsspel, maar je kunt ook zelf mensen uitnodigen.

Ontwikkelen. Wil je je eigen ervaringen inzetten om anderen te helpen? Via het leernetwerk kun je jezelf scholen.

Er is ook een filmpje met het verhaal van Ervaringswijzer in een notendop. Veel inspiratie gewenst op Ervaringswijzer! Daarnaast vind je in de nieuwsrubriek interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden.  Zou je op de op de hoogte gehouden worden? Je kunt je hier opgeven voor de nieuwsbrief.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support