De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Psychiatrie Café Noord onderwerp: vakantie in Noord-Bulgarije

Amsterdam, zaterdag 8 november 2014

Teodora Neykova en Wim van de Vegte beschikken in Noord-Bulgarije (dorp Vasil Levski) over een aantal  huisjes en vanuit deze mooie plek organiseren zij uitstapjes voor mensen die deze reis aankunnen en aandurven. De reizen staan onder begeleiding van mensen werkzaam in de zorg, die beschikken over de daarvoor vereiste ervaring en diploma`s.

De kosten zijn heel laag en worden bepaald door de vliegreis en de betaling van de chauffeur (excursies).Voor wie haar/zijn grenzen wil verleggen is deze reis een uitdaging.
.De kosten zijn heel laag en worden bepaald door de vliegreis en de betaling van de chauffeur (excursies).Voor wie haar/zijn grenzen wil verleggen is deze reis een uitdaging.
Voor wie haar/zijn grenzen wil verleggen is deze reis een uitdaging. Samen met iemand die de reis al heeft meegemaakt en met zijn vrouw geeft Wim uitgebreid informatie op deze aflevering van het PSYcafe.

Plaats: DAC Wingerdweg 4  1031 CA Amsterdam

Vooraf aan het programma wordt door de Regenboog een eenvoudige, maar smakelijke maaltijd verzorgd. Om 17.30 uur kunt u aanschuiven.
Reserveren vooraf is noodzakelijk. U kunt vooraf reserveren bij Elina van der Boon van de Regenboog, via informelezorg@deregenboog.org of via 020- 6839260. Of aan de balie bij DAC Wingerdweg (020 4949616).
Koffie en thee, koekjes en hapjes gratis Maaltijd 2,50 Sapjes en fris € 0,50 Bier en wijn € 1,00

Psychiatrie Café Noord in het DAC Wingerdweg,  is elke tweede donderdag van de maand. 
Meer info: Annemiek Kootstra 06-14180114,annemiek.kootstra@mentrum.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support