Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Psycafe Noord presenteert de film “Dag Pauwoog”

Amsterdam, maandag 29 september 2014

Op donderdag 9 oktober van 17.00 – 21.00 uur is in PSY café Noord de presentatie van de film van Wim Kannenkens: DAG PAUWOOG. Deze film gaat over het leven van dichter Merik van der Torren, hij heeft zelf schizofrenie en heeft meerdere publicaties op zijn naam staan en  geeft regelmatig lezingen uit eigen werk.

Merik kreeg tijdens zijn studie Geneeskunde in de jaren ’80 zijn eerste psychose en hij leert er met vallen en opstaan goed mee te leven. Hij haalt er zelfs voor een aantal gedichten zijn inspiratie uit.
Merik en Wim zullen aanwezig zijn op de avond om vragen te beantwoorden en misschien leest Merik nog wel wat gedichten voor.... Op Youtube kun je als je nieuwsgierig bent al een prachtige trailer van Dag Pauwoog zien.

Plaats: DAC Wingerdweg Wingerdweg 4 Amsterdam, niet ver van de pont. Vooraf aan het programma wordt door de Regenboog een eenvoudige, maar smakelijke maaltijd verzorgd. Om 17.30 uur kunt u aanschuiven. Reserveren vooraf is noodzakelijk. U kunt vooraf reserveren bij Elina van der Boon van de Regenboog, via informelezorg@deregenboog.org of via 020- 6839260. Of aan de balie bij DAC Wingerdweg (020 4949616).
Koffie en thee, koekjes en hapjes gratis
Soep, salade, brood € 2,50
Sapjes en fris € 0,50
Bier en wijn € 1,00

PSY café Noord in het DAC Wingerdweg, elke tweede donderdag van de maand, wordt mede mogelijk gemaakt door stadsdeel Amsterdam-Noord.
Organisatie: Annemiek Kootstra, Terence Wijnschenk , Patrick Hiwat , Marieke Dacosta, Elina vander Boon en Marijn Rumke. Mentrum, De Regenboog en DAC Wingerdweg
Informatie: Annemiek Kootstra 06-4180114, annemiek.kootstra@mentrum.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support