Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Prijsvraag van Stadsdeel Oost `Welkom bij de club`

Amsterdam, donderdag 11 september 2014

De Week van de Toegankelijkheid vindt plaats van 6 t/m 11 oktober 2014. Dit jaar is het thema “Welkom bij de Club”. Stadsdeel Oost (Amsterdam) vindt het belangrijk dat alle mensen zich welkom voelen bij álle organisaties in Oost en heeft een prijsvraag uitgezet.

Natuurlijk is iedereen overal welkom, maar soms is er net iets meer nodig voordat mensen ook daadwerkelijk mee kunnen doen binnen een groep. Voor mensen met een beperking is toegankelijkheid van verenigingen geen luxe, maar een voorwaarde om gelijkwaardig mee te kunnen doen in de samenleving.

Voor 1 oktober
kan je jouw idee aanmelden hoe jij denkt dat jouw vereniging of stichting toegankelijker kan worden. De inzender van het beste idee wint 500 euro om het plan voor meer toegankelijkheid uit te gaan voeren. Onder alle andere inzendingen wordt een clubuitje verloot met een maximale waarde van 500 euro. 

Aanmelden voor jouw idee kan via de website van Stadsdeel Oost. De prijswinnaars worden in de Week van de Toegankelijkheid (6 t/m 11 oktober 2014) bekend gemaakt.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support