Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Participatiesamenleving op de Amsterdamse Participatiemarkt

Amsterdam, maandag 17 november 2014

Er is iets moois gebeurd op de Participatiemarkt. Er is misschien wel heel veel moois gebeurd tijdens de markt, maar dit sprong echt even in het oog. Bert won de bandenplakwedstrijd die Pantar had georganiseerd, maar Anja ging met de prijs, een fonkelnieuwe fiets, naar huis. Althans, die kreeg ze twee dagen later bij Pantar overhandigd.

En ze kwam niet alleen voor de fiets naar Pantar. Op de Participatiemarkt raakte ze ook helemaal enthousiast over het idee om een werk-leertraject in te gaan. Ze had altijd al iets met fietsen, werd op de markt tweede bij de bandenplakwedstrijd, raakte aan de praat met mensen van Pantar die zelf een traject hadden doorlopen en wist het toen zeker: “Ik ga aan de slag bij het fietsenproject van Pantar”. En dat is haar natuurlijk van harte gegund na een langere tijd van werkloosheid. 

Over gunnen gesproken gaan we even terug naar Bert, de winnaar van de bandenplakwedstrijd. “Zij heeft de fiets harder nodig dan ik”, aldus winnaar Bert die een tijdje met Anja had staan praten. “Als ik haar kan helpen door haar die fiets te geven dan doe ik dat.”Wat een prachtig voorbeeld van hoe het kan gaan. Als iedereen elkaar helpt, komt de participatiesamenleving vanzelf!

www.participatiemarkt.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support