De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Pak je kansen op de Talentenbeurs West

Amsterdam, maandag 3 maart 2014

Op de Talentenbeurs donderdag 27 maart in De Havelaar kunnen bezoekers werk maken van hun wens om verder te komen. Er is volop gelegenheid om te netwerken, bij de eerste talentenbeurs zijn er ruim 140 matches gemaakt tussen (vrijwilligers)organisaties, werkgevers en bezoekers.

Op de eerste Talentenbeurs konden ruim 100 bezoekers werk maken van hun wens om verder te komen. Een van de bezoekers zei na afloop: "Normaal zijn dit soort beurzen heel saai. De sfeer hier was zo open en energiek: zeker voor herhaling vatbaar!"

Aanmelden kan vanaf nu! Meld je aan voor de volgende Talentenbeurs West op donderdag 27 maart 2014, van 09:30 tot 12:30 uur via dit formulier. Wees er snel bij, want vol = vol! De beurs vindt plaats in De Havelaar, Douwes Dekkerstraat nr. 2. Vooraf zijn er weer workshops, op 19, 20, 21, 24 en 25 maart (afhankelijk van het aantal deelnemers).

Vragen over het doel van de beurs en over vrijwillige inzet? Stuur een mailtje naar Jes Hogervorst (ABC Alliantie), j.hogervorst@abc-west.nl 
Vragen over de organisatie van het evenement, je aanmelding, de locatie en praktische zaken? Mail naar talentenbeurs@anush.nl

Workshops

Wil je goed voorbereid naar de Talentenbeurs? Doe mee aan de workshops die vooraf gegeven worden.
CV-dokter: laat je curriculum vitae bijwerken door de specialisten van Dienst Werk en Inkomen`
Je blik verbreden`: een geweldige presentatietraining, verzorgd door Sebo Bakker van het ZID-theater
Nieuw! Straal ik uit wat ik uit wil stralen?`
Hoe ga je gepast gekleed en blijf je jezelf? Een imagostyliste geeft advies
Na je aanmelding word je gebeld en ingedeeld voor deze twee workshops. De workshops vinden plaats op 19, 20, 21, 24 en 25 maart (afhankelijk van het aantal deelnemers). Benieuwd hoe de workshops van de vorige keer waren? Lees het verslag van Marianne Houben die er vorig jaar bij was.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support