Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Menno Simonshuis opent feestelijk de deuren voor de buurt

Amsterdam, dinsdag 13 mei 2014

Het Menno Simonshuis  opent aanstaande donderdag 15 mei om 11.00  haar deuren voor de buurt. Buurtbewoners  zijn met deze feestelijke handeling van harte uitgenodigd gebruik te maken van deze mooie locatie in Buitenveldert.

Dynamo begeleidt en ondersteunt bewoners en buurtbewoners in het Menno Simonshuis. Hiermee is een nieuwe impuls gegeven aan de samenwerking tussen de Zonnehuisgroep Amstelland en Dynamo. 

Buurtrestaurant
Eén van de ruimtes die vrij wordt gegeven aan de buurt is het sfeervolle restaurant en keuken van het Menno Simonshuis. Samen koken en samen eten is een beproefde  manier om buurtbewoners elkaar te laten leren kennen. Buurtbewoners kunnen binnenkort deelnemen aan één van de kookworkshops gegeven door een professionele kok, zodat zij goedkoop en gezond leren koken voor groepen.  
Buurtkamer 
De regentenkamer in het Menno Simonshuis wordt de ontmoetingsplek voor alle buurtbewoners, jong en oud. Buurtbewoners mogen ideeën/activiteiten uitwerken en uitvoeren, maar ook gewoon langskomen voor een kopje koffie en een praatje.  
Zonnenhuisgroep Amstelland en Dynamo Zorg en welzijn vinden elkaar steeds vaker in de buurt. Het Menno Simonshuis is hierop geen uitzondering maar wederom een bevestiging dat zorg en welzijn elkaar nodig hebben en elkaar kunnen versterken. In deze samenwerking staat de bewoner en een prettige  leefbare buurt altijd centraal. 

Contactpersoon voor de buurtbewoners
Jolanda Huizinga is contactpersoon voor het buurtrestaurant en de Buurtkamer in het Menno Simonshuis. Buurtbewoners kunnen haar bereiken op jhuizinga@dynamo-amsterdam.nl of 06 47 94  61 11. Zij is aanwezig op dinsdag- en woensdag van 9.30 – 12.00 uur en donderdag van 13.00 – 17.00 uur. 
Noot voor de redactie: Voor meer informatie of het aanwezig zijn op 15 mei:  afdeling Communicatie van Dynamo: Geke Uninge, guninge@dynamo-amsterdam.nl, 020 46 09 300 of 06 53 80 94 40.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support