Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Laatste plaatsen cursus Maatschappelijke Sportcoach!

Amsterdam, donderdag 16 oktober 2014

Op 21, 28 november, 12 en 17 december wordt in Amsterdam de cursus maatschappelijke Sportcoach gegeven door Stichting Life Goals. Voor de cursus in Amsterdam zijn nog vijf plaatsen beschikbaar! Dus ben jij een vrijwilligers vanuit een vereniging of buurtsportcoaches? Dan kan je het certificaat Maatschappelijke Sportcoach behalen.

De cursus Maatschappelijke Sportcoach leert welzijnsmedewerkers en sporttrainers hoe zij sport kunnen gebruiken als middel voor de persoonlijke ontwikkeling van kwetsbare mensen. De cursus wordt aangeboden door een sportpsycholoog en is een keurmerk voor iedereen die met sport maatschappelijke doelen wil realiseren.

Met interactieve werkvormen ontdekken de cursisten wat hun eigen kwaliteiten en valkuilen zijn, hoe zij de persoonlijke ontwikkeling van anderen kunnen stimuleren met sport en hoe zij, in samenwerking met andere partijen, maatschappelijke sportprojecten kunnen opzetten. In elke cursusgroep wordt er gestreefd naar een balans tussen cursisten uit de zorg- en welzijnswereld en cursisten uit de sportwereld, waardoor een leerzame dynamiek ontstaat.

Na het succesvol behalen van het certificaat Maatschappelijke Sportcoach dan ben je klaar om zelfstandig aan de slag te gaan met een Life Goals-programma, of een ander maatschappelijk (sport)project. Voor meer informatie, zie hier

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support