De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

KWIK SAMEN: De Droom

Amsterdam, woensdag 11 juni 2014

Woensdag 11 en zondag 15 juni speelt KWIK Samen in het Comedy Theater! Een droom die werkelijkheid wordt. HVO Querido bewoners, familieleden, medewerkers en management delen met elkaar het podium. 39 Spelers nemen u mee langs muziek, dromen en vertellingen. Laat u verrassen!

Een woonbegeleider bij HVO-Querido droomde van een groot muziekproject waarbij HVO Querido bewoners, familieleden en hulpverleners met elkaar samen-werken aan een muzikale voorstelling. Een muziekproject, met aandacht voor de kracht van mensen, dat een podium biedt aan (her)ontdekte muzikale kwaliteiten, talenten en passies. Een project waarin mensen gelijkwaardig zijn, uit hun rolpatronen stappen en van elkaar leren van muzikant tot muzikant. Met muziek als gedeelde passie en verbindende factor.

De droom is werkelijkheid geworden. Na het succesvolle project KWIK (Kijk Wat Ik Kan) in 2012 is het project KWIK Samen in januari 2014 gestart. Met toewijding en daverend enthousiasme zijn alle partijen en deelnemers met elkaar creatief aan de slag gegaan om toe te werken naar een prachtige voorstelling voor u én voor elkaar. Het project is een samenwerking van HVO Querido en Stichting Ei-werk.

Speeldata:
Woensdag 11 juni om 20:00 uur (Deur open vanaf 19:30uur)
Zondag 15 juni om 15:00 uur (Deur open vanaf 14:30)

Duur voorstelling: ca. 75min

Entree: GRATIS

Locatie: Comedy Theater | Nes 110 | 1012 KE Amsterdam

Gezien de centrale locatie is OV aan te raden.

Reserveer of info bij:
Meike Aukes: meike@eiwerk.nl
Irene Meijer: irene.meijer@hvoquerido.nl tel: 06 – 51 32 50 68

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support